Samenstelling van bestuur

HANDEN UIT DE MOUWEN. AAN DE SLAG.​

Het bestuur

Het bestuur komt 6-8 keer per jaar bij elkaar, of zoveel als noodzakelijk is. Het bestuur is verantwoordelijk voor de plannen van de vereniging en beoordeelt jaarlijks het functioneren van de fractie van onze partij. Onder verantwoordelijkheid van het bestuur, maar wel in samenwerking met de fractie, wordt er permanent campagne gevoerd om te zorgen dat Echt voor Ridderkerk niet alleen zichtbaar is ten tijde van de verkiezingen, maar de gehele collegeperiode door.

Het bestuur van Echt voor Ridderkerk kent de volgende samenstelling:

Nieuwe bestuurssamenstelling

Cora van Vliet

Voorzitter

Ondernemer, docent, instructeur (EHBO, BHV, duiken), voorzitter Echt voor Ridderkerk, voormalige functies: wethouder, Regio Regisseur MKB, voorzitter ROO/HN, secretaris en voorzitter VVD Ridderakerk,  lid onderwijscommissie VVD, secretaris SVN, directeur internet en ICT consultancy bedrijf, programma manager, systeemanaliste, programmeur

Tissa van der Wege

Secretaris

Lid Maatschappelijk Burgerplatform Ridderkerk (MBR).  Voormalige functie: secretaresse

Quinten Schop

Penningmeester

Hij is administratief medewerker. Hij heeft verder ruime ervaring opgedaan in administratieve functies bij nationale en internationale bedrijven.