Echt voor Ridderkerk

Adviseurs

Een professionele organisatie durft ook kritisch te zijn. Kritisch naar buiten toe, maar ook kritisch op zichzelf. Om zowel zaken als het eigen presteren continue te verbeteren. En sterke mensen halen anderen niet onderuit. Ze tillen hen op naar een hoger niveau.
Daarom heeft het bestuur gemeend om naast de Denktank, die met name voor de fractie is bedoeld, ook twee adviseurs te vragen om het bestuur te ondersteunen op weg naar verdere professionalisering.

Mogen we aan u voorstellen? En dat doen we met trots:

ridderkerk1

Arnold Vogel

Adviseur

Arnold heeft zijn sporen ruim verdiend binnen de scheepvaart– en transport wereld. Ook is hij directeur geweest van diverse bedrijven.

Momenteel is hij werkzaam bij het Scheepvaart en Transport College te Rotterdam, waar hij zowel docent als stagebegeleider is.

Per 30 oktober 2023 nemen wij afscheid van Albert van de Wege als adviseur aan het bestuur. Albert heeft een aantal jaren het bestuur op een fantastische wijze ondersteund en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor.

Met ingang van 1 november 2023 is er een vacature voor Adviseur aan het bestuur. Hebt u interesse? Neem dan contact op met het secretariaat of de voorzitter van Echt voor Ridderkerk.