Geachte Ridderkerker,

Afgelopen jaar is voor vele van ons niet altijd even gemakkelijk geweest. Thuiswerken, (klein) kinderen opvangen, dierbaren die door Corona zijn geveld, eenzaamheid, vakanties of uitjes die geannuleerd moesten worden. Het kwam bij velen onder ons voor en het leven werd er niet altijd leuker door!

Daarom wensen wij u hierbij vanuit onze politieke partij Echt voor Ridderkerk de allerbeste wensen voor 2022. We hopen dat we (ook) in het nieuwe jaar iets voor u mogen betekenen.

Wilt u de laatste week van dit jaar leuk afsluiten en kans maken op een prijs? Dat kan! Hoe? U zoekt op onze website en ons YouTube kanaal naar letters of leestekens die in een feestsfeer zijn opgesteld. U treft hieronder een voorbeeld daarvan aan.

Deze letter doet NIET mee met de actie. Er staan tevens letters op ons YouTube kanaal. Deze kunt u vinden door hier te klikken.

Wanneer u alle letters en leestekens gevonden hebt (totaal 30 stuks), kunt u er een korte zin van vormen. Deze zin kunt u als oplossing naar ons toesturen via ons Contactformulier op de website.

In de eerste week van januari 2022 worden er drie prijzen verloot onder de goede inzendingen. Op die
manier start u alvast op een leuke manier het nieuwe jaar.

Wij wensen u veel succes toe met het vinden van de letters!

Namens bestuur en leden van Echt voor Ridderkerk