Denktank

HANDEN UIT DE MOUWEN. AAN DE SLAG.​

Denktank

Echt voor Ridderkerk hecht er veel waarde aan om goede contacten in de Ridderkerkse samenleving te hebben. Daarom hebben wij, naast de fractieleden en de steunfractie, ook inwoners van Ridderkerk bereid gevonden om over diverse onderwerpen met ons mee te denken, mee te praten en mee te adviseren. Zij hoeven geen lid van onze vereniging te zijn (mag wel natuurlijk, :-)), en kunnen zelf onderwerpen aandragen die hen aan het hart gaan, mogen gevraagd en ongevraagd advies geven, en bepalen zelf hoeveel tijd zij willen investeren in de contacten met onze vereniging en fractie.

Meedenkers

Op dit moment is Ria van den Berg, woonachtig in Slikkerveer, één van de leden van onze denktank. Zij heeft in het verleden al middels diverse acties het een en ander in Ridderkerk voor elkaar gekregen. Haar kennis, kunde en inzet waarderen wij enorm.

Maar ook André Schobbe, woonachtig in Bolnes, is lid van onze denktank. André is echtgenoot, vader van twee kinderen en opa van twee kleinkinderen en werkt als steigerbouwer. Zijn hobby’s zijn motorrijden, fietsen en hij is een groot dieren- en natuurliefhebber.