Echt voor Ridderkerk

EvR krijgt 2 nieuwe burgerleden

Op 18 maart jongstleden was het mogelijk om burgerleden voor te dragen die niet op de kandidatenlijst van 2022 stonden. Daar hebben wij van Echt voor Ridderkerk (EvR) gebruik van gemaakt. Wij zijn trots op de heer Ger Hoogendijk en mevrouw Hanneke Emmerich dat zij burgerlid voor EvR willen zijn en we kijken uit naar een bijzonder prettige samenwerking,.

Hanneke zal voornamelijk in de commissie Samen Leven actief zijn, terwijl Ger dat voor de commissie Samen Wonen zal doen. Maar afhankelijk van de onderwerpen in de beide commissies kunnen zij ook optreden in een andere commissie.

Wij nemen afscheid van onze twee vorige burgerleden, de heer Emir Zigic en de heer Quinten Schop. Beiden hebben zich ongeveer twee jaar ingezet voor de inwoners van Ridderkerk en voor Echt voor Ridderkerk. Vanwege tijdsgebrek en gezondheidsproblemen nemen zij afscheid van hun rol als burgerlid. Veel dank voor hun inzet in de afgelopen jaren.

Delen

Ga naar de inhoud