Echt voor Ridderkerk

Burgemeester Oosterwijk op bezoek bij onze (steun)fractie

In het kader van zijn inwerkprogramma, om ook de fractieleden en de steun daar omheen beter te leren kennen, bracht burgemeester Marco Oosterwijk maandag 24 juli jongstleden een bezoek aan onze fractie.

In plaats van met hem rond te rijden door Ridderkerk, om aan te geven wat wij belangrijk vinden, hadden wij een alternatief programma bedacht. Dit omdat een aantal van onze steunfractieleden overdag werken en er dan niet bij konden zijn.

Wij zijn gestart met een broodje om daarna een voor hem gemaakte introductiefilm te tonen. Een film waarbij onze twee fractieleden, Cora van Vliet (fractievoorzitter) en Jim Kloos, onze twee burgerleden (Emir Zigic en Quinten Schop), onze fractieondersteuner (Mischa Kloos) en onze steunfractieleden (Silvia Niewold, Monique Scheltens, Ger Hoogendijk en Gerard van Muilekom) zich één voor één voorstelden en nader ingingen op punten die voor Echt voor Ridderkerk (EvR) belangrijk zijn. En hoe wij Ridderkerk graag over 10 jaar zien.

Na deze film had elke deelnemer een vraag voor de burgemeester voorbereid. Marco ging daar heel uitgebreid op in; nam de tijd voor alle leden om hen goed te bedienen van een antwoord. Aan het eind was er ook nog ruimte voor het stellen van een vraag aan ons. Daarna werd de groepfoto gemaakt.

Zowel de burgemeester als wij hadden een enorm ontspannen, gezellige, interessant en leuke avond. Dank u wel burgemeester Oosterwijk voor deze momenten, waar we met zijn allen met plezier op terugkijken. U bent altijd welkom in onze fractie en we zien u over een tijdje weer graag eens langskomen.

Delen

Ga naar de inhoud