Echt voor Ridderkerk

EvR bezoekt Rayan in ziekenhuis

Op maandag 20 maart 2023 ontving Echt voor Ridderkerk (EvR) het droevige nieuws dat Rayan, een jongetje van circa 5 jaar, ongelofelijk verkeerd terecht was gekomen na een sprong op het schoolplein waar hij op school zat.

Helaas werd niet direct onderkend dat het hier om een ernstige breuk ging, waardoor de breuk erger is geworden en hij geopereerd moest worden en het bot weer met schroeven en pinnen aan elkaar gezet moet worden. Wij van EvR vonden dit zo zielig voor hem, dat we besloten hem te verblijden met een aantal cadeautjes.

Op dinsdag 21 maart vertrokken Mischa Kloos en Silvia Niewold richting ziekenhuis, waar zij een bezoek brachten aan Rayan. Wat was hij blij met alle cadeautjes, aandacht en het lekkers dat hij kreeg. Vanaf hier wensen wij hem een heel goed herstel toe en hopen dat hij snel weer buiten kan spelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Delen

Ga naar de inhoud