Echt voor Ridderkerk

Marco Oosterwijk voorgedragen als nieuwe burgermeester Ridderkerk

Voormalig wethouder Marco Oosterwijk (SGP) is op 15 maart 2023 door de gemeenteraad van Ridderkerk voorgedragen als nieuwe burgermeester van Ridderkerk. Hij gaat daarmee de huidige burgermeester Anny Attema opvolgen. Zijn installatie zal plaatsvinden op 15 mei aanstaande.

Marco is een goede bekende in Ridderkerk. Hij vervulde de functie van wethouder in Ridderkerk als opvolger van Volbregt Smit. Dit was in de periode 2019 t/m mei 2022. Hij heeft al gedegen kennis van Ridderkerk en de uitdagingen waarmee wij als gemeente ‘worstelen’, alsmede een netwerk binnen Ridderkerk en in de regio.

EvR wenst Marco alvast heel veel succes toe in zijn nieuwe functie en we kijken uit naar een prettige samenwerking met hem.

Delen

Ga naar de inhoud