Echt voor Ridderkerk

Vertrouwenscommissie bezoekt CdK

Dinsdagavond 14 maart jongstleden bezochten de leden van de Vertrouwenscommissie Ridderkerk (VC) samen met de griffier de Commissaris van de Koning (CdK) van de provincie Zuid-Holland. Dit om hem verslag uit te brengen van de voordracht van de commissie ten aanzien van een nieuwe burgermeester voor Ridderkerk.

Op de foto zijn de fractievoorzitters van de negen partijen te zien, samen met de griffier. De adviseur vanuit het college, wethouder Henk van Os, ontbreekt op deze foto, evenals de gemeentesecretaris Henk Klaucke. Beide heren waren wel in het voorliggende proces betrokken.

Woensdagavond 15 maart 2023 debatteert de raad over de komst van een nieuwe burgermeester en zal deze in het openbare gedeelte van deze raadsvergadering bekend worden gemaakt.

Delen

Ga naar de inhoud