Echt voor Ridderkerk

EvR bij Radio Ridderkerk inzake schimmelwoningen

Afgelopen weekend bezocht Echt voor Ridderkerk de studio van Radio Ridderkerk. Wij waren uitgenodigd om te komen praten over ons onderzoek naar schimmel in de woningen van WoonCompas. Uiteraard konden we zo ook een oproep doen aan inwoners die nog niets hadden gemeld, om dit alsnog bij ons te doen. Dank aan iedereen die dit al wél heeft gedaan. Ons rapport wordt zo alleen maar langer. We zullen het binnenkort aan WoonCompas aanbieden en met hen het gesprek aangaan.

Ere wie ere toekomt: WoonCompas heeft ons uitgenodigd om te komen praten! Dus dat doen we graag. Ook de manager van Onderhoud & Beheer zal bij dit gesprek aanwezig zijn. Hopelijk gaat het dan wat opleveren voor de huurders.

Vorige week waren wij uitermate enthousiast toen bleek dat het gezin in de Kamperfoeliestraat tijdelijk een andere woning kreeg aangeboden. Maar helaas, na het aanbod bleef het weer stil…….. Het zal toch niet waar zijn, dat het weer ze het gezin blij maken met een dode mus?

Delen

Ga naar de inhoud