Echt voor Ridderkerk

EvR op bezoek bij Politiek Café

Zoals te doen gebruikelijk is, nodigt Radio Ridderkerk (Eric Harreman), altijd een aantal politieke partijen uit voor een uitzending Politiek Café op zaterdag direct na een raadsvergadering. Dit keer was Echt voor Ridderkerk (EvR) weer aan de beurt.

Onder het genot van een bakje thee werd er een uur lang nagepraat met raadsleden van het CDA, de CU en de SGP. Ieder van ons kon haar/zijn standpunten nogmaals onder de aandacht brengen; maar voor het overgrote deel waren we het allemaal roerend met elkaar eens.

De volgende onderwerpen kwamen aan de orde:

  • Ontwerpverklaring van geen bedenkingen, 7 eengezingswoningen Blaak 3 t/m 15
  • Uitbreiding Gemini College
  • Verordening bekostiging leerlingenvervoer.
  • Omgevingswet.

Delen

Ga naar de inhoud