Echt voor Ridderkerk

Reanimatietraining voor  VvE Noordstraat

Vrijdag 18 november jongstleden organiseerde en sponsorde Echt voor Ridderkerk (EvR) wederom een uitgebreide reanimatietraining in het gebouw van RTV Ridderkerk. Dit keer werd dit op verzoek van de VvE Noordstraat uit Bolnes gedaan en sloot dhr. Coule van RTV Ridderkerk ook aan.

Ondersteund door Eric Harreman en Silvia Niewold gaf instructeur Cora van Vliet aan de totaal 10 deelnemers weer een reanimatietraining waarin de deelnemers leerden hoe zij een bewusteloos slachtoffer kunnen herkennen, hoe er gemeld dient te worden aan de hulpdiensten, hoe een ademcontrole gaat, een slachtoffer van buik naar rug draaien en in een stabiele zijligging te leggen. En als laatste natuurlijk hoe te reanimeren en om te gaan met een AED.

Alle geslaagden met instructeur Cora van Vliet en assistent Eric Harreman

Alle deelnemers zijn geslaagd en ontvingen na afloop hun certificaat. Zij waren allen zeer tevreden over de inhoud van de cursus, de instructeur en ondersteuners en EvR die deze training gratis aanbod.

De VvE Noordstraat vroeg deze training bij EvR aan omdat zij via Fonobori een AED gesponsord kregen. Chapeau voor Fonobori!

Delen

Ga naar de inhoud