Echt voor Ridderkerk

Geslaagde Puzzel-Speurtocht 2022

Afgelopen vrijdag 19 augustus was het zo ver! De tweede editie van de Puzzel-Speurtocht van Echt voor Ridderkerk. En ook dit keer kijken we terug op een zeer geslaagde dag. Niet minder dan 43 kinderen deden dit keer mee aan deze leuke, gezellige en spannende tocht. Natuurlijk was er een rijdende EHBO-post, verzorgd door Albert van de Wege. Deze hoefde gelukkig niet ingezet te worden. Gedurende de middag kon men via Ridderkerk FM live meeluisteren naar interviews met kinderen en begeleiding en kreeg men impressies van het ochtenddeel, welke eerder op de dag waren opgenomen.

De tocht
Onderweg werden er letters gezocht die het woord “Vakantiepret” vormden, werden er diverse spelletjes gedaan en moesten de kinderen vragen beantwoorden over dingen die ze onderweg tegenkwamen.

Met alle onderdelen konden zij zowel individueel als in groepsverband punten verzamelen, waarmee aan het eind van de dag prijzen te winnen waren.

De kinderen hebben bijna het hele Oosterpark doorgelopen. Uiteraard waren er onderweg de door supermarkt PLUS Vlietplein verzorgde lunch, snoepjes van Smileys, fruit en drinken van Van der Valk en een heerlijke traktatie van Bakker Voordijk om de kinderen op de been te houden. Natuurlijk konden zij ook dit jaar weer grabbelen in de grabbelton en ontvingen de kinderen o.a. kleine presentjes van Mac Donalds. Aan het eind van de middag, na werkelijk een heerlijke dag met slechts één buitje regen, eindigden de kinderen bij restaurant De Pannekoe en kregen ze allemaal nog een ijsje toe. De prijsuitreiking werd door niemand minder dan wethouder Henk van Os gedaan.

De prijsuitslagen
De uitslagen waren als volgt: Poedelprijs jongen en meisje: Jayden Steveninck en Angelina de Nobel; Derde prijs jongen en meisje: Arwin Hazenjager en Leonie de Stigter; Tweede prijs jongen en meisje: Koen van den Heuvel en Norah Brouwer; Eerste prijs jongen en meisje: Jeremy Zhao en Channel van Bruggen. Zij won vorig jaar ook al de eerste prijs bij de meisjes.

Naast deze prijzen was er nog een groepsprijs, welke werd gewonnen door de kinderen van begeleider Jim Kloos: Mats en Sansa Schipper en Norah Brouwers. De snoep-pot prijs werd dit jaar gewonnen door Channel van Bruggen die er met 155 snoepjes in de pot het er dichtst bij was (168 zaten er in).


Sponsoren
Alle kinderen, vrijwilligers en EvR kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, welke mede mogelijk is gemaakt door de volgende sponsoren: Akomar Shipping BV, Beautiful Solutios, BRENT OCC, HEMA Ridderkerk, Invistra, Mac Donalds Ridderkerk, Montihek, Restaurant Mee-Ling, Smiley’s, Team Kloos, PAKOR, PLUS Supermarkt Vlietplein, Van der Valk Ridderkerk, Bakkerij Voordijk Ridderkerk.

Vrijwilligers
EvR dankt alle vrijwilligers van harte die ook dit jaar de Puzzel-Speurtocht weer hebben mogelijk gemaakt. Emir Zigic ontbreekt helaas op deze foto.

Delen

Ga naar de inhoud