Echt voor Ridderkerk

Definitieve uitslag verkiezingen

Maandag 21 maart 2022 werd de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezing medegedeeld. Voor onze partij Echt voor Ridderkerk bracht dit geen veranderingen. Wij blijven in de raad vertegenwoordigd. Alleen deze keer met twee zetels.

Rond de klok van 16:00 uur gingen Cora van Vliet en Jim Kloos naar de griffie toe om alle papieren te ondertekenen en de nieuwe iPads in ontvangst te nemen. Ook de overige raadsleden deden dit in de middag, om daarna met zijn allen een hapje en drankje te nuttigen bij Burgerzaken. Alle 29 raadsleden, zowel bekende als nieuwe, de burgemeester, griffie en ondersteunende ambtenaren stelden zich vervolgens aan elkaar voor.

De kop is er af. Op 28 maart aanstaande wordt er afscheid genomen van de oude raad en op 30 maart wordt de nieuwe raad geïnstalleerd. We kunnen er weer vier jaar tegenaan!

Ondertussen zijn ook de ori├źnterende gesprekken gestart, op uitnodiging van Partij18Plus. EvR is benieuwd wat de uitkomst zal worden. Komen we weer in het college? Of kiest Partij18Plus voor andere coalitiepartners?

Delen

Ga naar de inhoud