Echt voor Ridderkerk

EvR maakt schoon in Bolnes en voert campagne

Afgelopen zaterdag was het team van Echt voor Ridderkerk (EvR) druk bezig met het schoonmaken van het terrein rondom winkelcentrum De Werf in Bolnes. Tegelijkertijd werd er campagne gevoerd door bezoekers van het winkelcentrum informatie te verschaffen over de standpunten en idee├źn van de partij.

Na een uurtje bezig te zijn geweest kwamen collega partijen De Werf ook een bezoek brengen en werd er respectvol met elkaar om gegaan en gelachen. EvR ging zelfs met de leden van de VVD op een groepsfoto. Hoewel iedereen strijd om de stem van de kiezer te verwerven, kan dat ook gepaard gaan met respect voor elkaars inspanningen en op een leuke manier! Dank daarvoor.

Nadat er in Bolnes campagne was gevoerd, ging het team richting het Dillenburgplein in Slikkerveer. Ook daar werd campagne gevoerd.

Delen

Ga naar de inhoud