Echt voor Ridderkerk

Eerste exemplaar voor medeoprichter partij

Lijsttrekker Cora van Vliet overhandigde afgelopen vrijdag officieel het eerste, definitieve Verkiezingsprogramma van Echt voor Ridderkerk (EvR) voor de periode 2022-2026 aan medeoprichter Henri Koppes.

Verkiezingsprogramma Echt voor Ridderkerk, periode 2022-2026

Henri Koppes is sinds begin van dit jaar weer lid van EvR geworden en de leden zijn hier heel verheugd om. Vandaar dat het bestuur besloot om het eerste exemplaar aan hem te overhandigen. Dit was tevens het formele startsein voor de partij om de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen aan te vangen.

De komende weken zult u leden van Echt voor Ridderkerk (lijst 4) regelmatig in actie zien in Ridderkerk. Iets wat wij de afgelopen jaren al deden middels onder andere schoonmaakacties, evenementen voor jong en oud, muzikale optredens voor de zorgcentra, pakketten voor de minima beschikbaar stellen en cadeautjes voor de Ridderkerks kinderen in Sinterklaastijd.

Delen

Ga naar de inhoud