Echt voor Ridderkerk

EvR kandidaten gemeenteraadsverkiezing bekend

Op 8 december jongstleden heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Ridderkerk de kandidatenlijst van Echt voor Ridderkerk (EvR) voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022 vastgesteld.

De kiescommissie, bestaande uit extern adviseur Henri Koppes, de beide adviseurs Arnold Vogel en Albert van de Wege, het lid Michael van Loon en de lijsttrekker Cora van Vliet, hebben gesprekken gevoerd met de kandidaten en een voorstel aan het bestuur gedaan. Dit voorstel is door het bestuur overgenomen en voorgelegd aan de ALV. De ALV heeft deze lijst ongewijzigd vastgesteld. De volgende kandidaten hebben hun positie op de lijst geaccepteerd:

De eerste zeven personen vormen nu reeds de fractie en steunfractie van EvR.

Delen

Ga naar de inhoud