Echt voor Ridderkerk

EvR bezoekt Ridderkerk-West

Ondanks de vakantieperiode en het feit dat fractiegenote Cora van Vliet door een heupoperatie afwezig was, zette het team van Echt voor Ridderkerk, zij het in afgeslankte vorm, zich weer in om deze keer de wijk Ridderkerk-West schoon te maken.

Het gebied rondom de Aldi, het Lohmanpark, Groen van Prinstererweg, Jasmijnstraat en omgeving werd onder handen genomen. Het plein rondom de Aldi zag er eerlijk gezegd keurig uit, maar de omgeving rondom het winkelplein aan de Groen van Prinstererweg was andere koek. Daar waren weer ontzettend veel sigarettenpeuken te vinden. Helaas! 🙁

Volgende maand bezoeken we weer een andere wijk van Ridderkerk, namelijk Ridderkerk-Oost! In de tussentijd staat Echt voor Ridderkerk uiteraard nog steeds klaar om voor alle Ridderkerkers de leefomgeving beter, veiliger, leuker, gezonder en schoner te maken. Mocht u zelf in uw straat of wijk een schoonmaakactie nodig vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op: info@echtvoorridderkerk.nu. We zijn u graag van dienst; nu én in de toekomst, want wij zijn er voor Jong én Oud!

Delen

Ga naar de inhoud