Echt voor Ridderkerk

EvR doet het: muzikaal optreden in Reijerheem

EvR doet het: muzikaal optreden in Reijerheem

In 2018 was het al de verkiezingsslogan van Echt voor Ridderkerk: EvR doet het!

En sinds die tijd hebben we het ook gedaan! Contacten onderhouden met inwoners van Ridderkerk, problemen die inwoners ervaarden in de gemeenteraad aanhangig gemaakt,  gratis reanimatietrainingen aangeboden in de wijken van Ridderkerk, diverse schoonmaakacties in de wijken uitgevoerd. En onlangs is daar weer het muzikaal optreden bijgekomen.

Voor de inwoners van Reijerheem sponsorde Echt voor Ridderkerk onlangs een muzikaal optreden van Henk Broekhuizen. Vijf kwartier lang konden de aanwezigen genieten van muziek uit de ‘oude doos’, gespeeld op het keyboard. Uiteraard waren daar ook diverse verzoeknummers bij. Veel bewoners konden alle liedjes meezingen. Een enkeling kende er maar een paar. Maar dat maakte niet uit. De pret was er niet minder om! Onder het genot van een kopje koffie of thee, mét gebak, kon de middag niet meer stuk.

Wilt u ook een gratis optreden voor uw bewonersgroep regelen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: info@echtvoorridderkerk.nu.

Delen

Ga naar de inhoud