Echt voor Ridderkerk

EvR startte weer met schoonmaakactie

Zaterdag 24 april 2021 hield Echt voor Ridderkerk weer haar eerste schoonmaakactie van dit jaar. Vorig jaar werden al meerdere locaties in Ridderkerk opgeschoond. Maar vanwege Corona werden deze acties tijdelijk opgeschort. Gelukkig konden we nu weer aan de slag in Ridderkerk en was de wijk Slikkerveer als eerste aan de beurt.

Op het Dillenburgplein vond de aftrap plaats. Bij toeval stond daar een prachtige sportauto geparkeerd, geheel in de kleuren van onze outfit. Met toestemming van de eigenaar werd daar de groepsfoto gemaakt, om daarna met het gehele team aan de slag te gaan.

Heel veel sigarettenpeuken waren er op het Dillenburgplein te vinden zowel op de trottoirs als op de parkeerplaatsen. Rondom het plein werden ook wat blikjes en lege bierflesjes gevonden, papiertjes en wat plastic. Maar in het geheel toch heel wat minder afval dan bijvoorbeeld in het Centrum van Ridderkerk of op de P&R aan de Rotterdamse weg het geval was.
Bewoners van Slikkerveer houden hun leefomgeving redelijk schoon.

Volgende keer gaat ons EvR-team naar Bolnes toe om daar de wijk op te schonen.

Kent u echter gebieden waar het vol ligt met rommel? Aarzel dan niet en neem contact met ons; dan gaan we daar ook aan de slag!

Delen

Ga naar de inhoud