Echt voor Ridderkerk

Nieuw lid voor Steunfractie

Wij zijn zeer verheugd met de komst van Emir Zigic als nieuw lid voor onze Steunfractie.

Emir Zigic is vader van een zoontje en verwacht op 20 maart 2021 gezinsuitbreiding. Emirs hobby’s zijn boeken lezen, films en series kijken  voetbal kijken en tennissen.

In het verleden is Emir een manusje van alles geweest. Maar sinds circa 8 jaar werkt hij nu in de zorg. Eerst liep hij twee jaar stage bij Vluchtelingenwerk Nederland in Ridderkerk, om daarna bij het Leger des Heils in Den Haag aan de slag te gaan.
Hierna werkte Emir voor Humanitas bij een woongroep in Oud- Beijerland voor licht verstandelijk beperkten (LVB) en is vanuit daar gevraagd om ambulante begeleiding te bieden aan licht verstandelijk beperkten die zelfstandig wonen in Breda.

Sinds 1 december 2020 is hij werkzaam in de forensische zorg in de omgeving Rotterdam. Hier begeleidt Emir mensen met een LVB die uit de gevangenis komen en onder toezicht van de reclassering staan. Zo heeft Emir inmiddels ruime ervaring in diverse aspecten van de zorg, zowel de vluchtelingentak, daklozenopvang, zorg vanuit een WLZ indicatie( wet langdurige zorg), zorg vanuit een WMO indicatie en vanuit de forensische zorg.

Emir is al sinds jonge leeftijd geïnteresseerd in de politiek en wil met Echt voor Ridderkerk zijn steentje graag bijdragen aan de Ridderkerkse samenleving. En wij zijn daar bijzonder blij mee.

Delen

Ga naar de inhoud