Echt voor Ridderkerk

Tags op het fietspad

Oktober 2019
Echt voor Ridderkerk (EvR) is groot voorstander van veiligheid. Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan is het vroeger donker en dienen onze inwoners zich wéér en méér bewust te worden van het hebben van goede verlichting op de fiets en het aanzetten daarvan. Vandaar dat wij gehoor hebben gegeven aan de oproep van de ANWB om mee te doen aan de actie ‘Zet je licht aan’. Een derde van de fietsers heeft wél werkende fietsverlichting, maar gebruikt het niet. Waarom mensen de lampjes niet aanzetten, kan simpele redenen hebben zoals: ze vergeten het of ze vinden het niet belangrijk genoeg voor een klein stukje.
Echt voor Ridderkerk wil net als de ANWB het verkeer veiliger maken en fietsers er aan herinneren hun licht aan te zetten.

Delen

Ga naar de inhoud